Bureau

Post & Partners B.V. is een adviesbureau dat zich al meer dan 30 jaar specialiseert in talentmanagement. Onze passie is het ontknopen, verdiepen, verkennen, ontwikkelen en inzetten van de talenten van mensen. Dat doen wij op persoonlijk niveau, maar ook adviseren wij bestuurders over het vitaliseren van hun onderneming. Wij streven er naar om mensen vanuit hun eigen kracht te laten leven en werken, rekening houdend met de omgeving waarin zij leven. Onze toegevoegde waarde bestaat vooral uit een combinatie van know-how, jarenlange ervaring, praktische concepten en instrumenten. Maar bijzonder is vooral ook dat we het niet kunnen laten om  bij te dragen aan het (re-)vitaliseren van mensen in hun leven en op sleutelposities in een organisatie.
 

Partnership

Wij zien onze cliënten als onze partners. Wij hebben bewust voor deze term gekozen omdat wij vinden dat in Partnership het creëren van toegevoegde waarde centraal staat. Partnership staat daarnaast voor betrokkenheid, vertrouwen en respect. Onze adviesprojecten zijn op deze principes gebaseerd.

Namen van de client-partners waarmee wij de afgelopen jaren hebben samengewerkt, zijn:
De Belastingdienst, BASF Nederland B.V., Rabobank Nederland, Mars Snack Foods Europe, Océ-Nederland B.V., Ministerie van Financiën, Motorola Incorporated, Filmnet, Chinese Petroleum Corporation Taiwan, Reynolds J.R. Tobacco Europe, Corus, Korps Landelijke Politiediensten, Joop van den Ende Theater Producties, Coca Cola Eurasia Division, Sterker Maatschappelijk Werk. Ondernemersgroep De Driestroom, de Hogeschool Zeeland, Management Centre Europe en de Universiteit van Amsterdam. Zie voor een uitgebreid overzicht van onze client-partners de pagina Projecten.
 

Het Post & Partners-netwerk

Post & Partners B.V. is opgericht in 1992 en wordt geleid door Drs. Frank G.M. Post. Hij was achttien jaar werkzaam in het bedrijfsleven waar hij zowel in binnen- als buitenland senior-management functies bekleedde. Ook doceerde hij enige jaren aan het Management Centre Europe in Brussel. De laatste jaren werkt hij vooral als executive coach en interim Talentmanager.

Post & Partners B.V. is een netwerkorganisatie. Afhankelijk van het project werken wij met diverse specialist-partners die hun specifieke ervaring en expertise inbrengen om u een zo breed mogelijk kader te kunnen bieden, waarbinnen kwaliteit en continuïteit in de uitvoering van het project gegarandeerd zijn. Klik voor meer informatie over ons netwerk hier.
 

Activiteiten

Partnership vraagt meestal om meer dan een standaardpakket. Wij passen onze dienstverlening dan ook altijd aan aan de situatie waarin wij werken. Voorbeelden van onze activiteiten zijn:

 

Advisering met betrekking tot
  • Management Development-beleid
  • Benoemingen
  • Besturing van organisaties
Individuele begeleiding van
  • High potentials
  • Sleutelfunctionarissen
  • Senior executives
  • Human resources-professionals
Workshops op gebieden als
  • het Enneagram
  • Work-Life-Balance
  • Talentscouting
 

Zie ook de pagina met onze Projecten op deze site.
 

Werkgebied

Post & Partners B.V. is sinds haar oprichting actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Estland, Litouwen, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Griekenland, Italië, Portugal, USA en Taiwan en werkte inmiddels samen met meer dan 900 managers uit meer dan 25 landen.

Onze specialist-partners zijn gevestigd in Leiden, Amsterdam, Zeist, Bennekom, Arnhem en Nijmegen.

Partners

Enneagram Stichting Nederland Frank Post Talent Support Zorgondernemers Academie Post & Partners Monique van der Meer coaching & stressmanagement George Perczel Pact Marlou Elsen, Mens en organisatie
Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com

Post & Partners b.v.

Veenslagen 34
3825 RV Amersfoort
+31 6 53 19 16 25
info@post-partners.com
fpost@post-partners.com